Over ons

Emeth boeken

Emeth betekent ‘waarheid’. Met de boeken die wij uitgeven willen we mensen graag stimuleren om de waarheid te ontdekken en te onderzoeken over God en de Bijbel. 

Daniel Peyron

Daniel peyron

“Altijd al een diep verlangen om de echte waarheid te onderzoeken in relatie tot de gebeurtenissen in de wereld om ons heen, kwam ik in 2009 tot het schrijven van mijn eerste boek (in het Frans, met als titel ‘De la dictature du mensonge a la libération’). Daarin heb ik laten zien met welke strategieën en leugens de vijand probeert het gezin, de kerk en het leven te vernietigen, maar schreef ik ook over de hoop die er is voor wie in de bevrijding door God gelooft.

Een paar jaar later ontdekte ik de Bijbelse feesten en de profetische boodschap daarin over de tijd die er nog aan komt, de vervulling en diepe betekenis van Gods reddingsplan voor de wereld. Daarover gaat mijn tweede boek, ‘The Great Reset van de schepping’. In dit boek heb ik echt vanuit Gods Woord en waarheid het onderwerp van de eindtijd willen beschrijven. Ook in dit boek weer met de boodschap van hoop voor wie in God gelooft!.”

jolanda peyron

‘Toen ik een aantal jaren geleden ontdekte wat Gods bedoeling is met Zijn Bijbelse feesten kreeg ik van Hem het verlangen dat te laten zien aan gezinnen met kinderen. Stap voor stap vormde zich het idee voor de prentenboeken over Ruth en Simcha. De Bijbelse feesten hebben een prachtige boodschap voor ons allemaal! Door het gaan vieren van Gods Bijbelse feesten is mijn relatie met mijn Hemelse Vader gegroeid. Het is mijn gebed dat ouders en kinderen door het lezen van de boeken, net als ik zelf bij het schrijven ervan, met grote verwachting gaan uitkijken naar de terugkomst van Koning Jezus!’

Emeth boeken

Bestelinformatie

Op alle bestellingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Via de webshop is het mogelijk om je betaling via veilige betaaloptie van
Ideal te voldoen.

Het ook mogelijk om de betaling via overboeking te voldoen. Je ontvangt dan na het plaatsen van de bestelling een factuur met de betaalgegevens. Zodra de betaling is ontvangen wordt de bestelling verzonden. 

De verzendkosten worden berekend naar het gewicht van je bestelling, hieronder vindt je de geldende tarieven. 

Verzendkosten Nederland:
Brievenbus post  € 4,10
Pakketten t/m 10 kg  € 6,75

Wij doen ons best om bestellingen binnen 2 werkdagen te verzenden. De verzending gaat via PostNL, doorgaans leveren zij binnen 1-2 dagen.

Afhalen in Middelburg is ook mogelijk, selecteer dan ‘afhalen’ in het afrekenscherm. Uiteraard worden er dan geen verzendkosten gerekend. Er wordt dan een afspraak gepland waarop je de bestelling kan afhalen.  

Verzending naar andere landen is zeker mogelijk! Neem dan even contact op via info@emethboeken.nl voor de mogelijkheden en kosten. 

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of een reactie? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden om te spreken in jouw gemeente of evenement? We horen graag van je, neem gerust contact op!

Emeth Boeken, Wilgenhoekweg 36-G, 4333 RG Middelburg